Đurđić i Stojković: "Bez straha na Hrvate!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.03.2013.
12:59
Izvor: Beta

"Orlovi" lagano pristižu u Staru Pazovu gde će se narednih dana pripremati za veliki duel protiv Hrvatske koji napadač nemačkog Grojtera opisuje kao najveći u skorijoj istoriji naše zemlje.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije igra u petak od 18 sati na zagrebačkom Maksimiru protiv selekcije Hrvatske, kvalifikacionu utakmicu Grupe A za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Đurđić ocenio je danas da je predstojeća utakmica sa Hrvatskom najveća u bliskoj istoriji reprezentacije Srbije.

"Mi mnogo više možemo da dobijemo nego da izgubimo, tri boda menjaju sve, okreću priču."

"Ovo je najveća utakmica u bliskoj istoriji reprezentacije Srbije i svi smo svesni toga. Ne bi bilo dobro da nema treme, samo tu tremu treba iskoristiti na pravi način"
, rekao je Đurđić novinarima na okupljanju reprezentativaca u Staroj Pazovi.

Napadač Grojter Firta je prethodna dva dana imao problema sa petom, ali je, kako je rekao, "sada sve u redu" i da mu je to dobro došlo da se odmori.

Golman "Orlova" iz beogradskog Partizana Vladimir Stojković istakao je da nema razloga da se on i njegovi saigrači plaše atmošfere na Maksimiru.

"Ne plašimo se atmosfere, nema razloga."

"To je obična utakmica sa malo više tenzije, ali sve to je fudbal. Ovo je sport, igraćemo najbolje što možemo, provokacija mora da bude, a ko na to nije spreman ne treba ni da igra"
, rekao je Stojković.

On je rekao da ne može da izdvoji nijednog pojedinca iz reprezentacije Hrvatske, da protivnik ima 30 vrhunskih igrača i da će koji god tim izadje na teren biti istog kvaliteta.

U Grupi A sve ekipe odigrale su po četiri utakmice. Na tabeli vode Belgija i Hrvatska sa po 10 bodova, Srbija i Makedonija sakupile su po četiri, Vels ima tri, a poslednja škotska dva boda.

Ne propustite