Đurđić počeo da rešeta i u Grojteru!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.01.2013.
22:19
Izvor: Sportske.net, SEM

Srpski fudbaler Nikola Đurđić koji je dospeo u centar pažnje ovdašnje ali i evropske sportske javnosti nastupajući za švedski Helsingborg, debitovao je za novi klub Grojter Firt golom i asistencijom u pobedi nad Istanbulom.

greuther-fuerth.de
greuther-fuerth.de

Povezane vesti

Prijateljski meč sa turskim klubom Đurđić će pamtiti po sjajnoj partiji kojom je osvojio srca navijača tog bundesligaša u rekordnom roku.

Grojter Firt je poveo u 72. minutu kada je srpski napadač postigao retko viđen pogodak sa 30 metara, da bi 14 minuta kasnije, proigrao Azemija za konača rezultat.

Posle godine iz snova u kojoj je nemilosrdno tresao mreže igrajući za Haugesund i Helsingborg Đurđić je pre mesec dana odlučio da pređe u redove Grojter Firta, člana Bundeslige.

Kako je Firt prvi deo sezone završio na poslednjem mestu osvojivši samo devet bodova na 17 utakmica, baš kao i Augzburg, ovo je lepa prilika za klub da se preko Đurđićevih golova i asistencija uključi u borbu za opstanak u Bundesligi.

Na pripremama u Turskoj novi Đurđićev tim će odigrati još dve utakmice protiv AZ Alkmara i Frankfurta, da bi 19. januara odigrao prvi meč prolećnog dela šampionata protiv minhenskog Bajerna na Alijancu.

Ne propustite