Đurić doveo hrvatskog golmana u Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.01.2014.
19:13
Izvor: Sportske.net

Talentovani hrvatski golman Luka Gajić dogovorio je saradnju sa Partizanom koji će ga odmah proslediti Teleoptiku na jednogodišnju pozajmicu.

24sata.hr
24sata.hr

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije doveo je u svoje redove talentovanog hrvatskog golmana Luku Gajića koji je do sada branio mrežu drugoligaša Rudeša.

Gajić tvrdi da je lično predsednik Dragan Đurić insistirao da bude doveden u Humsku a prvu sezonu provešće na pozajmici u Teleoptiku.

"Partizanov predsednik Dragan Đurić se raspitivao za mene. Pozvali su me u junu prošle godine na probu i pristao sam da dođem" rekao je Gajić.

Kako crno-beli u prvom timu već imaju trojicu kvalitetnih čuvara mreže, klub je odlučio da ga odmah prosledi na jednogodišnju pozajmicu u svoju "filijalu", ekipu Teleoptika.

"Znao sam da Partizan ima jednu od najboljih škola u regionu i da šalje sve svoje mlade igrače u Teleoptik, ali kad sam video njihov kamp oduševio sam se" ističe Gajić za hrvatske medije.

Pored Gajića, Partizan je na probu doveo i Marina Romića iz Rijeke ali on nije uspeo da zadovolji kriterijume stručnog štaba crno-belih.

Što se tiče mladog Luke Gajića, on će se u ponedeljak pojaviti na prozivci Teleoptika i u nastavku sezone konkurisaće za mesto u timu kluba koji nastupa u Prvoj ligi Srbije.

Ne propustite