Đurić: ''Lazar nije ošamaren, navijač ga je gurnuo''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.03.2012.
16:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Incident posle utakmice između Partizana i Slobode u kome je Lazar Marković napadnut od strane ''neodgovornog navijača'', prvi čovek crno-belih okarakterisao kao posledicu ''navijačkih strasti''. Podsetio i na ranije slične incidente, kada su pojedini fud

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Klub iz Humske danas se oglasio zvaničnim saopštenjem u kome je osudio incident posle meča sa Užičanima, a Dragan Đurić je izneo i svoj lični stav povodom nemilih scena na atletskoj stazi Partizanovog stadiona.

Iako se juče govorilo da je još uvek nepoznati ''navijač'' ošamario Lazara Markovića, predsednik Partizana tvrdi da je talentovani napadač ''samo'' odgurnut.

''Loše je to što se dogodilo, u pitanju su bile navijačke strasti. Klub stoji iza svog igrača i učinićemo sve da taj navijač bude pronađen. Istina, Lazar nije ošamaren, već gurnut, a od starijih igrača sam dobio informaciju da su se slične stvari dešavale i ranije, čak su pojedine igrače navijači vukli za uši...'', objašnjava Đurić.

On decidirano tvrdi da je ''navijač'' koji je izazvao incident na atletsku stazu sišao sa istočne tribine, a je sa ''Juga''.

''Niko nije ušao sa 'Juga'. Bio sam na utakmici i to stvarno nisam video'', uverava Đurić.

Na kraju, malo i o prokockana četiri boda prednosti nad večitim rivalom...

''Imamo igru, samo golovi nedostaju. Međutim, Zvezda se i prošle godine približila, pa smo im opet pobegli posle derbija. Važno je da igramo dobro i stvaramo šanse, a u Zvezdi nek pričaju šta hoće'', poručio je prvi čovek Partizana.


Ne propustite