Đurić: "Neće biti potrebe za dinamitom"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.10.2013.
18:38
Izvor: Sportske.net

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić zahvalio se predsednik SD Dušku Vujoševiću na punudi 'da stadion u Humskoj brani dinamitom', istakavši da za takvim akcijama neće biti potrebe.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Na proslavi 68. rođendana SD Partizan Duško Vujošević je poručio da neće dozvoliti da stadion u Humskoj bude oduzet crno-belima, i da će ga dinamitom braniti ukoliko za tim bude bilo potrebe.

Za razliku od trenera KK Partizan i predsednika SD, predsednik fudbalskog kluba bio je znatno taktičniji i odmereniji u svojoj izjavi, rekavši da niko neće oduzeti stadion Partizanu i da neće biti potrebe za "gerilskim akcijama".

"Hvala mu (Dušku Vujoševiću), ali neće biti potrebe za tim, jer Partizanu neće biti oduzet stadion. Viša sila se na nas namerila, a to je sud. Naši papiri su čisti i tek kad dobijemo presudu na papiru odlučićemo koji su nam naredni koraci" kazao je Đurić.

Predsednik FK Partzan našao je prostora da se našali u situaciji kada crno-beli imaju ozbiljan problem, rekavši da mu nije do umiranja i da neće sa Vujoševićem u odbranu stadiona dinamitom.

"Da li ću zajedno sa Vujoševićem dinamitom da branim stadion? Pa, meni se još malo živi" našalio se Đurić.

Podsećamo, prašina se podigla u trenutku kada je Viši sud u Beogradu doneo odluku da stadion u Humskoj bude vraćen u vlasništvo Ministarstvu odbrane Republike Srbije.

Ne propustite