Đurić o pozivu iz Niona: ''Sve je to lako rešivo...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.04.2012.
21:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek Partizana nije previše uzbuđen zbog novih opomena iz UEFA i poziva na novi sastanak u Nionu, a u vezi sa rešavanjem pitanja dugova prema bivšim igračima i trenerima, u cilju odobravanja licence Beograđanima za nastup u evropskim takmičenjima na

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dragan Đurić još uvek ne vidi šta je to toliko sporno kad su u pitanju dugovanja Partizana. On smatra da su razlozi zbog kojih je stigao poziv na sastanak u Nionu više ''tehničke prirode'' i da će eventualni problemi biti ''lako rešivi''.

Ipak, on je za sredu najavio sednicu Sekretarijata kluba tim povodom, kako bi se još jednom ''pročešljali'' svi sporni detalji.

''Mislim da nam nastup u Evropi nije ugrožen, jer po poslednjim informacijama koje sam dobio od Darka Grubora, svi sporovi su lako rešivi. Koliko sam upućen, od nas su se više tražili neki tehnički detalji, pitanje ugovora Avrama Granta, njegovih pomoćnika, neke stvari iz oblasti bezbednosti...'', objašnjava Đurić.

Predsednik Partizana, međutim otkriva da još uvek postoji dug prema Radu od 50.000 evra, ali uverava da će taj novac biti uplaćen u utorak.

''Sa Alanijom smo sve završili oko transfera Ivanova. Ni oko Eduarda nema problema, rate se uplaćuju redovno, prema dogovoru. Imamo dug prema Banatu za Tošića, ali tu smo nemoćni pošto su Zrenjaninci u sporu sa jednim menadžerom, pa imamo sudsku zabranu da im uplatimo novac'', izjavio je Tošić.




Ne propustite