Đurić: "Partizan najveći i najskuplji u Srbiji"

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.02.2012.
09:15
Izvor: Sportske.net, Sport

Predsednik Partizana kaže da nigde u svetu treneri i direktori ne smenjuju trenere. Tvrdi da iza njegovog rada stoji rezultat, a za zaklinjanja opozicije u ljubav prema klubu, kaže da je to ljubav za sve pare...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Oglasio se Dragan Đurić, "Sport" donosi intervju sa prvim čovekom Partizana koji je govorio o aktuelnoj situaciji u Partizanu, ali i odgovorio na kritike svojih oponenata.

"U klubu postoji sistem i hijerarhija. Nikada nisam čuo da su trener i direktor smenjivali predsednika. Toga nema na svetu, a neće biti ni u Partizanu. Da li je Murinjo smenjivao predsednika, da li u našem komšiluku, struka smenjuje predsednika kad je nezadovoljan rezultatima", pita Đurić.

On dodaje da su lažna pozivanja na ljubav prema Partizanu.

"To je ljubav za sve pare. Jedan od igrača je uzeo 800 000 evra za svoje igre i sada se kao brine za Radnu zajednicu koja može da sanja takav novac. Zbog čega nije igrao za manje, a ostatak dao u humanitarne svrhe, upravo iz te ljubavi prema klubu", dodaje prvi čovek crno - belih.

On se osvrnuo i na dodvoravanje navijačima.

"Klub poštuje navijače, ali nikome se neću ulagivati. Svi znamo koliko su navijači važni, ali mora da se zna šta je čija uloga", poručuje Đurić.

Otkrio je da je zbog neuspeha u Evropi propao sponzorski ugovor od oko 2 miliona evra godišnje sa jednom bankom, a kaže i da je Partizan najveći i najskuplji kolektiv u Srbiji.

"Imamo najviše zaposlenih najveća primanja igrača i trenera, izdržavamo dva skupa objekta. Pomažemo i druge klubove iz našeg sportskog društva. Završili smo godinu u plusu, jačamo tim, imamo veći budžet", nabraja "pluseve" Đurić i poziva opoziciju da na skupštini iznese kontrargumente.

Ne propustite