Đurić: "U Humsku po iznenađenje!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.04.2014.
11:54
Izvor: Sportske.net

Momak koji je prošle godine doneo Jagodini trofej golom koji je postigao u finalu nacionalnog Kupa, najavio je da ta ekipa ide u goste Partizanu sa željom da iznenadi šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Branilac trofeja u nacionalnom Kupu Srbije prenuo se tek nedavno iz "zimskog sna", taman na vreme da u završnici sezone popravi rezultate i izbori se za visok plasman u JSL i odbranu trofeja u Kupu.

Milan Đurić doneo je Jagodini trofej u Kupu golom iz penala a isti igrač zatresao je mrežu Radničkog iz Niša u poslednjoj prvenstvenoj pobedi tima iz grada na Belici.

Uoči gostovanja Partizanu, prvotimac Jagodine ističe da će ekipa u Beograd otići sa namerom da iznenadi favorita i jednog od dva kandidata u borbi za trofej.

"Partizan i Zvezda su favoriti u našem fudbalu, ali nisu neprikosnoveni. Idemo u Beograd da napravimo iznenađenje! Dakle, bez bele zastave" poručuje Đurić.

Prvi ovosezonski duel Jagodine i Partizana završen je ubedljivom pobedom crno-belih (0:3) na stadionu pod Đurđevim brdom, a "Ćurani" se nadaju da bi u Humskoj mogao da usledi revanš.

"Partizan nas je jesenas ubedljivo savladao na našem terenu, zahvaljujući raspoloženom Jojiću i reprezentativnom golmanu Stojkoviću. Njih sada nema u timu rivala, pa se zbog toga nadamo povoljnom rezultatu" rezonuje Đurić.

Jagodina je za šest sezona, koliko nastupa u JSL, odigrala 12 prvenstvenih utakmica protiv Partizana i samo jednom uspela da savlada crno-bele, 2009. godine, kada je u Humskoj bilo 1:2.

Na preostalih 11 utakmica Partizan je ostvario 10 pobeda a remi bez golova viđen je u 23. kolu JSL početkom aprila 2010. godine.

Predstojeći duel Partizana i Jagodine igra se u četvrtak od 18 časova.

Ne propustite