Đurić: "Vraćamo Tejga ako..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.07.2013.
10:39
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić tvrdi da bi Prins Tejgo mogao da se vrati u Humsku samo pod jednim uslovom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalere Partizana danas očekuje veliko iskušenje u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Razgradu a sa timom je u Bugarsku otputovao i predsednik Dragan Đurić.

Prvom čoveku šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije trenutno mnogi postavljaju pitanja vezana za najavljeni odlazak Aleksandra Mitrovića iz kluba ali i eventualni povratak Prinsa Tejga u Humsku.

Predsednik Dragan Đurić tvrdi da Mitrović neće biti prodat Anderlehtu a da će Tejgo u Humsku stići samo u slučaju da jedan od napadača ode iz Partizana.

"Sa Tejgom smo ostali u izuzetno korektnim i prijateljskim odnosima i ako se bude vraćao u Srbiju, to će biti isključivo Partizan. Ako se ukaže prilika eventualnim odlaskom Šćepovića, možda Mitrovića, u slučaju neke daleko jače ponude, ili Kojića, vratićemo Tejga" jasan je predsednik Partizana.

Ako se tome doda da je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović juče potvrdio da Prins Tejgo nije Zvezdina meta, jasno je da internacionalac iz Gane u Srbiji može da računa samo na angažman u Humskoj.

Ne propustite