Đuričić demolirao NEC!

Autor: Nikola Ćertić
subota 16.03.2013.
21:16
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije u dresu holandskog Herenvena, Filip Đuričić, blistao je danas na meču koji je njegov tim igrao u gostima protiv Neca iz Nijemegena.

sc-heerenveen.nl
sc-heerenveen.nl

Povezane vesti

Na utakmici koja je odigrana na stadionu "De Gefert" u holandskom Nijemegenu, srpski internacionalac u dresu Herenvena, Filip Đuričić utišao je navijače domaćeg kluba sa dva pogotka u poslednjh 20 minuta meča.

Iako je domaći Nec poveo golom Bojmansa u 62. minutu meča, gosti su uspeli nakon odličnog izdanja našeg reprezentativca da stignu do sva tri boda na gostovanju u Nijemegenu.

Nakon izjednačujućeg gola Van der Heldena, Đuričić je pogotcima u 73. minutu na asistenciju El Ganasija prvo doneo vođstvo svom timu da bi u nadoknadi vremena  potvrdio pobedu Herenvena postavivši konačan rezultat na ovom meču 3:1.

Ovo će sigurno obradovati našeg selektora Sinišu Mihajlovića pred meč sa Hrvatskom u Zagrebu 22. marta kada će reprezentacija Srbije, čiji je član i mladi Filip Đuričić, igrati jednu od najvažnijih utakmica za plasman na svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Ne propustite