Đuričić oduševljen novim saigračima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.07.2013.
15:12
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Novi golman Jagodine, nekadašnji reprezentativac Srbije, Anđelko Đuričić, priključio se saigračima u Bugarskoj gde ga je sačekao neočekivano srdačan prijem koji ga je oduševio.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodina je zamenu za Igora Bondžulića našla u iskusnom Anđelku Đuričiću koji je sa osvajačem nacionalnog Kupa Srbije dogovorio jednogodišnju saradnju.

Đuričić se danas priključio ekipi u Banjskom a nakon predstavljanja nije krio oduševljenje srdačnim dočekom koji mu je upriličen.

"Vrlo brzo sam se dogovorio sa rukovodstvom Jagodine. O ovom klubu do sada sam čuo sve najbolje, poznate su mi i ambicije za ovu sezonu što se uklapa u moje planove. Hvala stručnom štabu i igračima što su me sjajno prihvatili. Svi ćemo učiniti sve da ostvarimo zacrtano  narednom periodu" poručio je Đuričić.

Jagodina će u predstojećem periodu odigrati još četiri kontrolna meča a 12. jula sledi povratak u "srce" Pomoravlja i poslednje pripreme za prvi meč sa Rubinom u okviru drugog kola kvalifikacija za LE.

Iz Jagodine su danas saopštili cene ulaznica za prvi meč sa Rubinom koji je na programu 18. jula na "Gradskom stadionu" u Jagodini.

Ulaz na zapadnu tribinu koštaće 500 dinara, na istočnu 400, a na severnu 300 dinara. Početak prodaje ulaznica biće naknadno saopšten.

Ne propustite