Đuričković: "Kragujevac je pravi izbor"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.07.2012.
15:35
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Crvena zvezda jutros je obelodanila da će Petar Đuričković otići na šestomesečnu pozajmicu u kragujevački Radnički nakon čega su usledile i reakcije talentovanog Nišlije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je prve fudbalske korake napravio u Radničkom iz Niša, Petar Đuričković, nastupaće za kragujevački Radnički u narednoj sezoni.

Ovaj talentovani fudbaler proveo je deset godina igrajući za mlađe kategorije niškog superligaša ali je pre ulaska u prvi tim napustio klub i otišao u Crvenu zvezdu.

Njegovi saigrači iz beogradskog kluba nastavili su pripreme za novu sezonu na Zlatiboru a on će se priključiti Radničkom iz Kragujevca koji doživljava kao odličnu polaznu osnovu za nametanje Robertu Prosinečkom.

"Očekujem da imam kontinuitet igara i što veću minutažu jer mislim da je to najbitnije za svakog mladog igrača. Siguran sam da će mi ova pozajmica pomoći da još više napredujem i smatram da je Kragujevac pravi izbor" rekao je Đuričković.

Iako je ponikao u Radničkom iz Niša Đuričković nije želeo da se u ovom trenutku vraća u taj klub ali je istakao da bi u određenom trenutku u budućnosti to moglo da se desi.

"Nije bilo nikakvih pregovora u ovom prelaznom roku i trenutno ne razmišljam o tome. Ne isključujem mogućnost da se jednog dana opet vratim na Čair, ali u skorije vreme sigurno ne" istakao je za portal "južne vesti" fudbaler Crvene zvezde.

Petar će, zapravo, brže nego što se tome nadao morati da se "vrati" na "Čair" pošto Radnički iz Kragujevca 25. avgusta gostuje Nišlijama u okviru trećeg kola Jelen Superlige.

Ne propustite