Dobar bod...

Autor: Beta Beta
petak 07.12.2012.
08:16
Izvor: Beta

Crno - beli zadovoljni remijem protiv Rubina, ostaje žal za kompletnim plenom jer su prvi poveli. Kapiten Ilić ocenio evropsku jesen kao solidnu, s obzirom na mladost ekipe...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ocenili su da je rezultat protiv Rubina u Ligi Evropa bio realan i da su zadovoljni što su večeras odigrali nerešeno 1:1.

"S obzirom na ime protivnika možemo da budemo zadovoljni rezultatom. U drugom poluvremenu su vidjena dva gola i može se reći da je bilo bolje od prvog", rekao je kapiten Partizana Saša Ilić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Ilić je istakao da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala ove sezone u Ligi Evropa.

"Kada se uzme u obzir da imamo mladu ekipu mogu da budem zadovoljan. Neke utakmice smo odigrali na visokom nivou, a neke nismo", istakao je Ilić.

Strelac jedinog gola za Partizan Saša Marković kazao je da misli da je njegova ekipa oštećena za penal, kada je sredinom drugog poluvremena golman Rubina u šesnaestercu oborio Lazara Markovića.

"Verujem da će biti još golova u nastavku sezone. Imali smo šanse, ja nekoliko. Rezultat 1:1 je najrealniji. Mislim i da smo oštećeni za jedan penal", kazao je Saša Marković.

Golman crno-belih Nikola Petrović rekao je da je mislio da je pogodak Saše Markovića bio pobednički, ali da su ih protivnički fudbaler demantovali.

"Bio sam koncentrisan tokom celog meča. Ovo je lep kraj godine, prvo poluvreme smo odigrali odlično, nekoliko šansi na obe strane. Kada smo dali gol pomislili smo da je pobednički, ali nas je Rubin ubrzo demantovao", rekao je Nikola Petrović.

Vezista Partizana Miloš Jojić kazao je da je njegova ekipa povela u pravom trenutku, ali da nije iskoristila svoje šanse.

"Odigrali smo dobru utakmicu, poveli u pravom trenutku, ali nismo iskoristili nekoliko šansi. Rezultat je na kraju bio realan", kazao je Jojić.

Ne propustite