Dobre vesti za Partizan – Eduardo se vraća na teren!

Autor: Miloš Marković
petak 12.10.2012.
11:46
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Nakon šest meseci pauze, Brazilac Eduardo na dobrom je putu da se vrati u prvi tim Partizana nakon neugodne povrede kolena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Eduardo je van terena od aprila ovegodine kada je zbog povrede zadobijene na meču sa Spartakom morao da operiše koleno.

Naredne srede popularni Edu putuje u Nemačku na poslednje kontrole u nadi da će dobiti zeleno svetlo kako bi se svojim saigračima pridružio na terenu.

„Lično se dobro osećam, ništa me ne boli na kolenu, skinuo sam i višak kilograma, pa se nadam da je povreda iza mene, a teren i utakmice predamnom.“, rekao je Eduardo.

Brazilac je svestan da mu predstoji naporan rad kako bi se nametnuo treneru Vermezoviću.

„Ostaje ’samo’ da se nametnem treneru Vermezoviću, koji me ne poznaje sa utakmica, osim sa DVD-ija koje sam mu dao, ali se nadam, da me je upoznao na treninzima, pošto sam od nedavno uključen u rad sa timom. Planiram da se vratim na nivo igara prikazanih pre povrede i da golovima i asistencijama doprinesem uspesima tima. Želim da se odužim ljudima iz kluba koji su mi sve ovo vreme pružali podršku dok sam bio na rehabilitaciji.“, rekao je Brazilac koji se ne plaši konkurencije u napadu.

„Ja sam tu da pojačam konkurenciju, jer mi je uspeh tima važniji od ličnog. Naravno, ne bojim se konkurencije, jer ona je dobra za klub i svejedno je da ko će postizati golove. Svako od nas će u ponekoj fazi igre biti potreban timu, a ja lično jedva čekam da istrčim pred Grobare!“, ističe Eduardo.


Ne propustite