Dobrodošli u Srbiju...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.12.2012.
14:47
Izvor: Sportske.net

Kapiten Partizana za Tanjug otkrio da nije sporno da postoje dugovanja prema igračima, ali podsetio da svi mi živimo u Srbiji, ne u Švajcarskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednjih dana se uveliko govori o nezavidnoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalaze najveći srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan.

Pojedini mediji su preneli da su igrači Partizana na sastanku sa Upravom pripretili da neče igrati protiv Rubina, ako im se ne isplate dugovanja, a kapiten Saša Ilić ističe da se, kada je u pitanju njegov klub, pravi nepotrebna medijska bura, tvrdi da igrači crno-belih imaju puno poverenje u rukovodstvo kluba.

„Mi smo profesionalci, svi od reda, istina je da postoje neka dugovanja prema nama, ali isto tak osmo svesni da ne živimo u Švajcarskoj, već u Srbiji.“

„Nikada se nije dogodilo da se igračima ne isplate zarade, a čvrsto verujem da se to ni sada neće dogoditi. Sinoć jesmo imali sastanak sa ljudima iz rukovodstva kluba, ali to nije bilo iznenada, taj sastanak je dogovoren ranije. Bilo je reči i o zaostalim zaradama i dobili smo čvrsta uverenja da će svi igrači biti ispoštovani, a ja kao igrač sa najdužim stažom u klubu sam uveren da će dogovor biti ispoštovan, kao i uvek do sada", rekao je Ilić Tanjugu.

U oceni jesenjegdela sezone, Saša Ilić tvrdi da uvek može bolje, i ponavlja stav svog trenera da se u javnosti stvara negativna slika prema Partizanu koji svojim postignućima i ostvarenjima ipak govori drugačije.

„Pet godina zaredom smo prvaci, osvojili smo jesenju titulu, imamo jednu od najmlađih ekipa, a opet se oko nas stvara negativna atmosfera u javnosti. To nam teško pada, ponekad se pitamo šta je potrebno da uradimo, pa da naslovi u medijima budu pozitivni?“, pita se Ilić.

Partizan večeras igra poslednju utakmicu u ovom delu sezone, kapiten jedva čeka zasluženi odmor nakon kojeg će zajedno sa svojim timom krenuti u ostvarenje zacrtanih ciljeva.

„Očekivanja su uvek ista kada je u pitanju Partizan. Nadam se šestoj tituli, nadam se da će naši mladi igrači stasati u vrhunske asove. Ne volim da dajem obećanja, ali znam da ćemo dati sve od sebe da dođemo do svog cilja u drugom delu sezone.“, rekao je kapiten Partizana.


Ne propustite