Dodić: "Cilj je ponoviti igru iz drugog poluvremena"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.07.2013.
14:14
Izvor: Beta

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da njegovu ekipu u Kazanju očekuje teži meč od prvog.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da njegovu ekipu u Kazanju, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Rubina očekuje teži meč od prvog, ali da je cilj da ponovi igru iz drugog poluvremena utakmice u Jagodini.

"Siguran sam da nas očekuje teži meč nego što je bio u Jagodini. I tada je Rubin pokazao svoju snagu, medjutim, imam utisak da podižu formu, s obzirom na utakmicu u prvenstvu koju su dobili protiv izuzetno jakog Zenita. Mi odlazimo u Rusiju sa ciljem da ponovimo drugo poluvreme koje smo rezultatski dobili, ali pre svega u kome smo igrom zasluženo slavili", izjavio je Dodić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Rubina i Jagodine u četvrtak od 18 sati igraju revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču, prošlog četvrtka, ruski klub pobedio je sa 3:2.

"Svoj optimizam gradimo na osnovu igre iz drugog dela. Neće biti nimalo lako zato što će nas, baš zbog tog drugog poluvremena, Rubin shvatiti ozbiljnije nego pred prvi meč, ali to ne umanjuje naše ambicije", rekao je Dodić.

"Verujem da je prva utakmica veliko iskustvo za nas, da smo izvukli neke pouke i da će nam to koristiti u revanšu", dodao je on.

Fudbaler Jagodine Dario Damjanović rekao je da njegova ekipa u Rusiju ide da ostvari što bolji rezultat, a ne da se preda, jer se nije predala ni pre prve utakmice.

"Posle prve utakmice ne bojim se više nijedne ekipe, bez obzira na oscilacije u prvom i drugom poluvremenu. Mislim da možemo napraviti pozitivan rezultat i u Kazanju. Idemo da pobedimo i ostvarimo istorijski rezultat", najavio je Damjanović.

Fudbaleri i stručni štab Jagodine sutra pre podne kreću u Rusiju.

Ne propustite