Dodić cilja nastavak serije

Autor: Beta Beta
petak 04.10.2013.
14:44
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da je cilj njegove ekipe da nastavi dobru igru i osvoji bodove u predstojećoj utakmici protiv Radničkog iz Niša, u osmom kolu Super lige Srbije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Utakmica izmedju Radničkog i Jagodine igra se u nedelju od 18 sati u Nišu.

"Ekipa Radničkog se posle mnogo godina vratila na nivo koji zaslužuje. Uložili su mnogo u infrastrukutru, ekipu, stručni štab i to im se vraća, pogotovo na svom terenu, gde izgledaju agresivno i motivisano. Komšijski derbi je uvek dodatni motiv za 'prevlast' u regionu, tako da ti bodovi više vrede", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

"Imamo cilj da osvojimo bod ili tri, da nastavimo seriju u kojoj smo od trećeg kola. Sigurno da i domaćin ima velike ambicije. To će biti neizvestan meč", dodao je on.

Dodić je rekao da Jagodina želi revanš jer ih je Radnički pobedio na generalnoj probi u Nišu uoči početka sezone.

"Mi smo u seriji u kojoj smo počeli da stvaramo mnogo više šansi nego što to rezultati i golovi govore i sa takvom željom odlazimo u Niš, da se nadigravamo, da probamo da postignemo što više golova ili bar jedan. Očekujem da igrači koncentrisano odgovore na tu agresivnu igru Nišlija svih 90 minuta, jer smo najveće probleme imali u prethodnom periodu upravo zbog pada koncentracije u pojedinim delovima utakmice", kazao je Dodić.

Trener Jagodine rekao je da je neizvesno da li će igrati Miloš Lepović i Duško Dukić zbog povreda.

Fudbaler Predrag Randjelović rekao je da njegovu ekipu u Nišu "ocekuje velika borba još nismo na nivou na kojem želimo da budemo. Idemo da se nadigravamo i da probamo da igramo svoju igru, a ne da se branimo", rekao je Randjelović.

Ne propustite