Dodić: "Da savladamo Pazar pa idemo na svadbu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.09.2013.
18:44
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Trener Jagodine Mladen Dodić objasnio je da njegove izabranike očekuje možda i najteži meč u jesenjem delu sezone, ali da se nada trijumfu nad Novim Pazarom koji bi bio proslavljen i na svadbi rezervnog golmana superligaša iz grada na Belici.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine u nedelju dočekuju četvrtoplasiranu ekipu na tabeli JSL i tim koji u dosadašnjem toku sezone igra fenomenalno kao domaćin.

Trener "Ćurana" objasnio je da u Novom Pazaru vidi jako kvalitetnog protivnika sa kojim neće biti lako izaći na kraj. Kao jednu od najvećih prednosti gostiju, trener Jagodine izdvojio je brzonoge napadače.

"Mislim da su uspeli da naprave možda i jedan od najboljih sastava od kako su u JSL. Siguran sam da nas očekuje možda i najteža utakmica ove jeseni, ne kažem to iz kurtoazije već zato što imaju brze napadače kojima odgovara kada im se da veliki prostor i o tome moramo da vodimo računa" rekao je Dodić.

Kormilar Jagodinaca nada se nastavku pobedničke serije svog tima i proslavi nogo trijumfa na svadbi rezervnog golmana ekipe Petra Jokića.

"Sigurno da smo mi u jednoj pozitivnoj mini seriji, verujem da ćemo nastaviti da se radujemo posle utakmice, ne samo na svadbi našeg golmana Petra Jokića, već i zbog pobede. Da bi došli do pobede moramo svi da damo svoj maksimum. Uspeli smo da kroz Kup utakmicu neke igrače odmorimo i da podignemo formu, zato mislim da smo na dobrom putu i sa velikim optimizmom dočekujemo ovu utakmicu" zaključio je Dodić.

Golman domaćeg sastava Anđelko Đuričić poručio je da se nada nastavku serije koja je napravljena pobedama u prvenstvu i nacionalnom Kupu.

"Očekuje nas veoma tvrda i neizvesna utakmica u nedelju. Dolazi nam ekipa Novog Pazara koja je ove jeseni pretrpela dosta promena u igračkom kadru, i mislim da ćemo dati sve od sebe na terenu da izgaramo i osvojimo nova tri boda, jer smo ušli u seriju dobrih rezultata i potrudićemo se da ta serija potraje što duže" jasan je Đuričić.

Duel Jagodine i Novog Pazara igra se u nedelju sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite