Dodić: ''Igrali smo u grču'', Berdijev: ''Nisam sasvim zadovoljan''

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.07.2013.
23:33
Izvor: Beta

Posle poraza od Rubina u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, trener Jagodine Mladen Dodić naglasio da je njegovu ekipu skupo koštao preveliki respekt prema rivalu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da su njegovi fudbaleri danas igrali sa previše poštovanja prema Rubinu u prvom poluvremenu utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Mislim da smo prvo poluvreme igrali sa previše poštovanja, što se videlo u našoj igri. Bilo je previše grča, a otežavajuća okolnost je i to što je protivnik iskoristio našu prvu grešku i dao gol, a onda ubrzo još jedan. Onda ste stvarno u problemu", rekao je Dodić novinarima.

Jagodina je izgubila sa 2:3, a Rubin je vodio sa 2:0 i 3:1.

"Moji momci su pokazali da su pravi. Drugo poluvreme smo odigrali bez grča. Bilo je i tada grešaka, ali rešili smo da popravimo utisak, da postignemo gol...Čestitam igračima na drugom poluvremenu, pokazali su da nisu slučajno ovde. Rubin je pokazao svu svoju snagu i moć i kažnjavao je sve naše greške, a to je razlika kad igrate sa timom ovakvog kvaliteta", rekao je Dodić.

"Mogu da budem zadovoljan tim drugim poluvremenom. Ne konačnim rezultatom, ali zadovoljan sam kako su u drugom poluvremenu momci odigrali i istrčali. Moraćemo i u revanšu da ponovimo to drugo poluvreme i da dostojno predstavljamo srpski fudbal i klub", kazao je Dodić.

Trener Rubina Kurban Berdijev kazao je da je meč bio očekivano težak.

"Bila je ovo jako teška utakmica, kao što smo očekivali. Brzo smo dali dva gola, a hteli smo posle toga da malo usporimo igru, ali to se nije desilo. Jagodina je igrala mnogo aktivnije i bila mnogo bolja u drugom poluvremenu i došla do ovog rezultata. Iskreno nisam zadovoljan tim delom igre, momci su se opustili, pomislili da su već dobili meč i zato ih je Jagodina kaznila", rekao je Berdijev.

Ne propustite