Dodić: "Istorija se piše u Čačku"

Autor: Beta Beta
utorak 20.11.2012.
12:46
Izvor: Beta

Strateg fudbalskog kluba Javor iz Ivanjice Mladen Dodić očekuje da njegov tim odigra kvalitetno i pobedi nezgodnog rivala u Čačku i na taj način ispiše novu stranicu klupske istorije plasmanom u polufinale Kupa Srbije.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Trener Javora Mladen Dodić izjavio je danas da je cilj njegove ekipe da u sredu savlada Borac u Čačku i tako se prvi put u klupskoj istoriji plasira u polufinale Kupa Srbije.

"Optimizam baziramo na dosadašnjim igrama i rezultatima, iako u Kupu nema favorita. Borac je odličan u tom takmičenju, prošle sezone je igrao u finalu, a pre manje od dva meseca je eliminisao Partizan u Beogradu", rekao je Dodić novopazarskom radiju Sto plus.

Javor je osmi na superligaškoj tabeli, dok je Borac trenutno trećeplasirani tim Prve lige Srbije.

"Čačani u svojim redovima imaju dosta iskusnih fudbalera i sjajnih individualaca koji donose prevagu na terenu, a u takmičenju gde nema popravnog ispita, to je veoma važno", kazao je Dodić.

"Ipak, ako budemo igrali kao na većini ligaških duela ove jeseni, bićemo blizu istorijskog plasmana među četiri najbolja tima u Kupu Srbije", ocenio je trener Ivanjičana.

On je dodao da još nije odlučio kojih 11 igrača će početi utakmicu u Čačku.

"Nekoliko kandidata za prvi tim i dalje se žali na povrede, pa je na tom polju situacija kao pred meč koji smo prošle subote igrali u Novom Pazaru", rekao je Dodić.

Borac i Javor igraće sutra u 13.00 u Čačku četvrtfinalni duel fudbalskog Kupa Srbije.

Ne propustite