Dodić: ''Manje smo grešili...''

Autor: Beta Beta
subota 10.11.2012.
17:49
Izvor: Beta

Posle minimalnog trijumfa nad ''Građevinarima'', trener Javora pohvalio rivala i naglasio da je baš zbog kvaliteta ekipe Rada, trijumf Ivanjičana utoliko veći.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Trener Javora Mladen Dodić rekao je da su njegovi fudbaleri uspeli danas da pobede Rad sa 1:0 u 12. kolu Super ligi, jer su manje grešili u izjednačenoj utakmici.

"Utakmica je bila izjednačena i ekipa koja je manje grešila imala je prednost. Došli smo do gola kada je pogrešio njihov golman Filip Kljajić, koji je reprezentativnog kalibra", rekao je Dodić agenciji Beta.

Trener je kazao da je njegova ekipa odigrala taktički dobro u drugom poluvremenu.

"Rad nam je najviše pretio posle prekida, pošto su dominantni u skoku, ali je moja ekipa drugo poluvreme odigrala taktički dobro i zasluženo došla do pobede", rekao je Dodić.

Javor je u prošlom kolu pobedio Hajduk sa 2:1. Dodić je kazao da bodovi protiv Rada još više dobijaju na značaju jer su osvojeni protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u Srbiji.

"Teško je dobiti dve vezane utakmice na svom terenu, a moji momci su ponovo pokazali karakter i dobili izuzetnu ekipu Rada. I baš zbog protivnika koji je pokazao da je jedna od naših najkvalitetnijih ekipa, ovi bodovi više dobijaju na značaju", kazao je Dodić.

Javor je pobedom izbio na osmo mesto na tabeli Super lige sa 16 osvojenih bodova, dok je Rad peti sa 18 bodova.

Ne propustite