Dodić: "Moramo da počnemo da sakupljamo bodove"

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.03.2014.
14:27
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine, Mladen Dodić, poručio je da bi njegova ekipa morala da počne sa sakupljenjem bodova u prolećnom delu sezone ali da gostovanje Donjem Sremu svakako nije mesto gde će do njih lako doći.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da njegova ekipa u prvenstvenu utakmicu sa Donjim Sremom ulazi sa željom da ostvari dobar rezultat i da počne da sakuplja bodove.

"Moramo da damo svoj maksimum kako bismo počeli sa sakupljanjem bodova, da podignemo formu i da igramo na rezultat, a to je u ovom trenutku u prvom planu. Ulazimo u meč sa željom ne da se samo nadigravamo, već da napravimo rezultat", rekao je Dodić.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 14 sati u Pećincima igraju protiv Donjeg Srema, utakmicu 18. kola Superlige Srbije. Jagodina je peta na tabeli sa 27 bodova, a Donji Srem zauzima 14. mesto sa 16 bodova, koliko ima i pretposlednji Javor.

Dodić je istakao da nema problema sa povre]enim i kažnjenim igračima te da će svi igrači moći da mu se stave na raspolaganje.

"Svoj optimizam gradimo i na činjenici da nemamo kažnjene igrače, svi su u kombinaciji i oni koji su bili lakše povređeni već su u takmičarskom pogonu, tako da ćemo moći da računamo na sve igrače", rekao je on.

Dodić je ocenio da ekipa Donjeg Srema na svom terenu pruža mnogo bolje partije nego u gostima.

"Radi se o ekipi koja ima brzinu, čvrstinu, visoke igrače u poslednjoj liniji. Može da bude jaka i u prekidima, kada im date mnogo prostora. Za neke od njihovih igrača smo bili zainteresovani, pre svega mislim na Radeta Krunića. Oni imaju svoje adute i svoj motiv za borbu za opstanak", rekao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Đorđe Šušnjar rekao je da očekuje težak meč.

"Ekipa Donjeg Srema, koja se bori za opstanak, je dobra ekipa. Ali mi smo posle dva poraza dobro radili ove nedelje, dobro se spremili i sigurno da ćemo dogovor sa treninga pokušati da realizujemo na terenu i ostvarimo što bolji rezultat", rekao je Šušnjar.

On je dodao da Jagodina mora da počne da pobeđuje "jer zaslužuje mesto u vrhu domaćeg fudbala".

Ne propustite