Dodić: ''Pogledajte ovaj pehar, biće vam jasnije naše ambicije!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.10.2013.
15:34
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine u sredu imaju novo iskušenje u Kupu Srbije, gde brane osvojen trofej na kraju prošle sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Rival Jagodincima je odlična ekipa Čukaričkog, u sredu od 18 časova na Banovom brdu, a dan uoči tog duela trener Jagodine Mladen Dodić ističe težinu zadatka koji je pred njegovom ekipom, pogotovo što ima problema i sa povredama nekolicine njih.

''Samim tim što ovaj pehar koji vidite ovde krasi prostorije ovog kluba i što se nalazi na ovoj konferenciji jasno govori da želimo svi u klubu da i sledeće godine bude u našim prostorijama.

Sam taj podatak jasno govori o našim ambicijama a to je da u ovom Kup takmičenju dođemo do finala, a na tom putu nam stoji ekipa Čukaričkog''
,
obratio se Dodić novinarima na konferenciji za medije.

On smatra da su Čukaričani odmarali pojedine fudbalere u porazu od Voždovca, što dovoljno govori kakav značaj ovom duelu daju i u protivničkoj ekipi. Dodić neće moći da računa na sve raspoložive snage, ali i pored svega, optimistički dočekuje sutrašnji duel.

''Ja sam ubeđen da će oni  izaći u najjačem sastavu, što mi nismo u mogućnosti zbog suspenzije El Monira koji još uvek zbog crvenog kartona nema pravo nastupa.

Pre toga smo već imali problema, Dukić već duže vreme vuče povredu i sigurno da neće biti ni ovog puta u timu, skupo smo platili pobedu na Banjici povredom Projića i pod znakom pitanja je takođe nastup Đurića. Na Banjici nije bilo iz tog razloga ni rovitog Tomića i Ranđelovića.

Sve su to problemi sa kojima se suočavamo ali naše ambicije su sledeće kolo bez obzira ko god da dobije priliku da igra jer utakmica na Banjici pokazuje da imamo sasvim dovoljno kvalitetnih igrača i jedan od njih je pored mene''
, izjavio je Dodić.

Ne propustite