Dodić: "Pokazali smo veličinu i zasluženo pobedili"

Autor: Beta Beta
nedelja 03.11.2013.
23:07
Izvor: Beta

Trener Jagodine Mladen Dodić kazao je posle pobede nad Slobodom iz Užica da su njegovi igrači prikazali još jednu sjajnu partiju koja je rezultirala zasluženim trijumfom.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je večeras da su njegovi igrači pokazali karakter u poslednje tri utakmice i da su zasluženo slavili protiv Slobode u Superligi Srbije.

"Čestitam mojim igračima, jer su za sedam dana odigrali tri izvanredne utakmice i sve tri bez primljenog gola. Čestitao bih celom klubu, jer su svi znali kako da odreaguje posle poraza od Partizana, sa podrškom i to su igrači vratili na terenu. Veliki se od malih klubova razlikuju po tome kako reaguju posle neuspeha", rekao je Dodić posle meča.

Jagodina je večeras na svom stadionu sa 2:0 pobedila Slobodu iz Užica u 11. kolu Superlige Srbije.

Dodić je ocenio da su u prvom poluvremenu ekipe bile u "egalu", ali da je njegov tim na kraju "zasluženo slavio".

"Svi su mogli da vide da je prvo poluvreme bilo egal, gde je Sloboda imala svoje šanse i mi. U drugom poluvremenu smo bili ubedljivi, postigli dva gola, stvorili još puno šansi. Ovo je model koji moramo da nastavimo i pristup i rezultat. Želeo bih da do kraja prvenstva nastavimo kontinuitet dobrih igara", kazao je šef struke "Ćurana".

Trener Slobode Ljubiša Stamenković rekao je da su utakmice sa Jagodinom "deja vu".

"Utakmice koje igramo u Jagodini poslednje tri godine su slične kao jaje jajetu. Način na koji se odvijaju, imaju uvod, zaplet i rasplet što je fudbalska igra. Bio sam razočaran zato što sam se borio, a nisam uspeo. Imam svoje lično nezadovoljstvo i ličnu impresiju koje nosim sa sobom", rekao je Stamenković.

Ne propustite