Dodić proziva 20. juna, pripreme u Bugarskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.06.2013.
17:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri osvajača nacionalnog Kupa Srbije okupiće se 20. juna na početku letnjih priprema, a Uprava kluba iz grada na Belici već je zakazala četiri pripremne utakmice koje će biti odigrane u Bugarskoj.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Sa novim-starim trenerom Mladenom Dodićem fudbaleri Jagodine počeće 20. juna pripreme za nastupajuću sezonu u Ligi Evrope i Jelen Superligi.

Prvotimci osvajača nacionalnog Kupa Srbije okupiće se 20. juna, nakon čega slede dvodnevna testiranja u Beogradu a potom i prvi deo priprema na kojima će u prvi plan biti stavljena fizička sprema.

Od 1. jula "Ćurani" se sele u Bugarsku gde će boraviti do 12. jula i odigrati pet pripremnih mečeva. Do sada su dogovorene četiri provere protiv Montane (Bugarska), Slavije (Bugarska), Lokomotive (Bugarska) i Bese (Albanija).

Već 24. juna biće obavljen žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, iz kojeg će učešće u tom takmičenju početi ekipa Jagodine, pa su na stadionu podno Đurđevog brda već počeli sa prodajom godišnjih ulaznica za sezonu 2013/2014.

Iz Jagodine poručuju vlasnicima sezonskih ulaznica da se jave u zgradu Uprave na stadionu kako bi produžili svoje godišnje karte i zadržali mesta, jer će u suprotnom ostati bez istih.

Sezonska ulaznica će važiti do kraja sezone 2013/14,  cene su:

Zapad – 3.000 RSD
Istok – 2.000 RSD
Sever – 2.000 RSD

Godišnje ulaznice za sezonu 2013/14 važiće za utakmice Jelen Superlige i Kup utakmice.

Ne propustite