Dodić testirao rezerviste

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.07.2013.
21:07
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine, koji u prethodne dve nedelje nisu dobili priliku da nastupe u duelima sa Rubinom, remizirali su protiv Timoka bez postignutih golova.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Mladen Dodić arhivirao je eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu Evrope i krenuo u finiširanje priprema za predstojeću sezonu.

Tako su fudbaleri koji nisu imali veliku minutažu u prethodnom periodu dobili šansu da se dokažu u duelu sa prvoligašem iz Zaječara.

Rezultatski gledano, Dodić nije mogao da bude zadovoljan, jer je ekipa odigrala bez golova, ali je svaki igrač koji je nastupio ostavio utisak koji mu u buduće garantuje manje ili više prilike da se domogne prve postave.

Najbolju priliku da donese pobedu superligašu iz grada na Belici imao je Vučinić u 85. minutu ali je golman Timoka dobro intervenisao u situaciji 1 na 1 i sačuvao svoju mrežu

Za Jagodinu su nastupili: Jokić, Milinković, Projić, Ilić, Miladinović, Fuseni Babamba, Stojkov, Kostić, Đerić, Urošević, Vučinić. Igrali su još: Stoicev, Živanović i Damjanović.

Do početka prvenstva u JSL, fudbaleri Jagodine odigraće još jednu prijateljsku utakmicu u subotu 3. avgusta u Nišu protiv Radničkog. Početak šampionata JSL zakazan je za 10. avgust, kada plavi dočekuju Napredak iz Kruševca na "Gradskom stadionu" u Jagodini.

Ne propustite