Dodić: "Tim ćemo kompletirati u hodu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.01.2014.
13:24
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Superligaš iz grada na Belici ostao je bez velikog broja igrača koji su nosili igru tokom proleća ali trener Mladen Dodić ističe da će se ekipa pojačati tokom priprema u Antaliji što je garantovao predsednik Goran Milanović.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Osvajač nacionalnog kupa u prethodnoj sezoni i trenutno trećeplasirani klub u domaćem šampionatu ostao je bez nekolicine jako bitnih igrača po završetku jesenjeg dela sezone.

Jagodinu su napustili El Monir, Arsenijević, Ranđelović, Stojanović, Stojkov, Damjanović, i Kostić, a blizu odlaska iz kluba su i Duško Dukić i Josip Projić.

Ekipa se do sada pojačala Nikolom Perićem, Nikolim Mojsilovićem i Dušanom Martinovićem ali trener Mladen Dodić očekuje da po odlasku u Antaliju rukovodstvo dovede još nekoliko igrača koji će pojačati konkurenciju u timu.

"Predstoji nam borba za odbranu Kupa Srbije i težak prolećni deo prvenstva u kome treba zadržati treće mesto. Vidim da predsednik Milanović priprema još neka pojačanja, tako da očekujem da se tek u Antaliji tim kompletira" rekao je Dodić.

Jagodinci će centralni deo priprema za prolećni deo sezone obaviti u Antaliji a Dodić će na pripreme a ekspedicija Jagodine brojaće 40 članova.

"Antalija je stara baza gde ćemo odigrati potreban broj utakmica. Dobro je da će novi a posebno mlađi igrači poput Aleksandra Filipovića i Ivana Miladinovića dobiti priliku da povećaju broj utakmica u nogama, da dokažu da na proleće možemo računati na njih" istakao je Dodić.

Superligaš iz Jagodine boraviće u Antaliji od 25. januara do 9. februara a stručni štab je već zakazao osam kvalitetnih provera.

Imena rivala i datum odigravanja kontrolnih utakmica:
27. januar - Metalurg
29. januar - Petrolul
31. januar - Šturm Grac
1. februar - Pogon
3. februar - BATE Borisov
4. februar - Pohang
6. februar - Liteks
8. februar - Sonderjisk

Ne propustite