Dodić: "U Bugarskoj pripreme za Rubin i JSL"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.06.2013.
17:34
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija FK Jagodina otputovala je u Bugarsku, gde će boraviti u narednih 12 dana, pripremati se za dvomeč sa Rubinom u kvalifikacijama za LE i početak takmičenja u Jelen Superligi.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine, Mladen Dodić, istakao je da će kroz treninge i kontrolne mečeve ekipa pokušati da dostigne zadovoljavajući nivo forme koji će biti dovoljan da se odgovori na ambicije kluba u nastupajućoj sezoni.

"Već smo organizovali šest kontrolnih utakmica i akcenat će biti na uigravanju ekipe. Želimo da što više fudbalera uđe u formu, jer nije poenta uigrati samo prvih jedanaest igrača, već čitavu grupu koja će moći da odgovori na zahteve i ambicije u predstojećoj sezoni" rekao je Dodić pre polaska u Banjsko.

Logično, fudbaleri Jagodine prvenstveno će uigravati taktiku za nadolazeći dvomeč sa Rubinom iz Kazanja u kvalifikacijama za LE, ali će paralelno morati da se radi i na podizanju fizičke spreme, neophodne da se izdrži čitav prvi deo šampionata u Jelen Superligi.

"Ne idemo u Bugarsku da bismo se samo spremili za Rubin već i za predstojeću sezonu u domaćem šampionatu. Akcenat će biti na uigravanju ekipe i na podizanju fizičke spreme, s obzirom na to da je kratak vremenski period između početka priprema i prve utakmice" zaključio je Dodić.

Dodiću će u Bugarskoj na raspolaganju biti 24 fudbalera a oni će za 12 dana boravka u Banjskom odigrati šest kontrolnih utakmica.

Povratak iz Bugarske planiran je za 12. jul a prva utakmica protiv Rubina igra se u Jagodini šest dana kasnije.

Ne propustite