Dodić zadovoljan premijerom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.07.2013.
10:59
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izrazio je zadovoljstvo viđenim na prvom pripremnom meču u Bugarskoj istakavši da svaki duel do početka sezone ima svoju važnost, bez obzira što ne donosi bodove.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine odigrali su u utorak prvi kontrolni meč na pripremama u Bugarskoj i savladali ekipu Lokomotive iz Sofije rezultatom 1:0.

Pobednosni gol postigao je Stojanović u 14. minutu meča a trener Mladen Dodić priznao je da mora da bude zadovoljan i rezultatom, i pokazanom igrom svojih pulena.

"Za sada su teške noge od prethodnih treninga, pa zato moram da budem zadovoljan onim što su igrači pružili na terenu. I ako je ovo pripremna utakmica važno je da smo ostvarili pobedu jer će nam uliti samopouzdanje za rad u narednom periodu" istakao je Dodić.

Jagodina naredni kontrolni meč igra već u četvrtak protiv još jedne Lokomotive, ovoga puta iz Plovdiva.

Strateg "Ćurana" tvrdi da će svaki naredni meč poslužiti kao dodatna priprema za duel sa Rubinom kojim će Jagodina otvoriti takmičarsku sezonu 2013/2014.

"Nastavljamo dalje da još jače treniramo i da maksimalno spremni dočekamo 18. jul i prvu utakmicu protiv Rubina iz Kazanja" poručuje Dodić.

Jagodinci se iy Bugarske vraćaju 12. jula, što znači da će poslednje pripreme za duel sa Rubinom biti obavljene na "Gradskom stadionu" podno Đurđevog brda.

Ne propustite