Dodić: "Zaslužen trijumf u evropskom meču"

Autor: Beta Beta
nedelja 30.03.2014.
22:31
Izvor: Beta

Strateg Jagodine rekao je posle pobede nad Čukaričkim da je njegov tim zasluženo slavio u utakmici koja nije zaostajala za onim koje gledamo u ligama zapadne Evrope.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Čukaričkog i dodao da je publika imala priliku da gleda "evropsku utakmicu".

"Moji momci su pružili maksimum zato što smo znali da nijednog trenutka ne smemo da se opustimo, jer protivnik ima izuzetan kvalitet i nije slučajno na ovoj poziciji na tabeli. Mi smo danas bili bolji i zaslužili smo pobedu", rekao je Dodić.

Jagodina je danas na svom terenu pobedila Čukarički sa 4:2 u utakmici 21. kola Superlige Srbije.

"Publika je videla šest golova i evropsku utakmicu za koju su potrebne dve dobre ekipe", dodao je trener "Ćurana".

Dodić je rekao da dve vezane pobede njegove ekipe znatno doprinose samopuzdanju ekipe i dodao da se nada seriji pobeda u nastavku.

"Mi smo, i kada je bilo nerešenih rezultata i kada nije bilo pobede u prvenstvu, verovali da možemo da izađemo iz rezultatske krize, pre svega zato što je atmosfera u svlačionici bila odlična. Polako smo dizali formu i kada je bilo najpotrebnije došli do pobede na Karaburmi i protiv izuzetnog Čukaričkog", rekao je Dodić.

"Nadam se da je to najava jedne lepe serije i to se desilo i jesenas. Ta dobra svlačionica je dala optimizam i kada nije bilo rezultata i ti momci zaslužuju sve pohvale", dodao je on.

Jagodina je posle trijumfa nad Čukaričkim ostala na petoj poziciji na tabeli sa 33 osvojenih bodova i minimalnim zaostatkom za Novim Pazarom i "Brđanima".

Ne propustite