Dodić: "Želimo sa srušimo tradiciju"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.11.2013.
12:43
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić ocenio je da će predstojeći duel sa Vojvodinom biti prava prilika da njegov tim upiše prvu pobedu nad tim rivalom u Superligi.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Derbi meč 13. kola Jelen Superlige igra se u Jagodini gde istoimeni klub dočekuje jednog od pretendenata na titulu jesenjeg šampiona.

Trener Jagodinaca Mladen Dodić rekao je na startu priprema za tu utakmicu da će duel sa Vojvodinom biti najvažniji za njegov tim u prvom delu sezone.

"Za nas je ovo najbitnija utakmica u prvom delu prvenstva nakon koje nam sledi i iskušenje u četvrtfinalu Kupa, ali je duel sa Vojvodinom svakako najvažniji u jesenjem delu šampionata" rekao je Dodić.

Za vikend će se pod Đurđevim brdom sastati sedmoplasirana i četvrtoplasirana ekipa Jelen Superlige a tradicija je na strani gostiju koji nikada nisu izgubili prvenstveni meč od Jagodine.

"Radi se o timu koji je odlično igrao u Evropi na startu sezone i ekipi koju Jagodina nikada nije pobedila u prvenstvu, iako smo onaj najvažniji duel u Kupu dobili. Tradicija je na strani Novosađana ali ćemo učiniti sve da je srušimo" poručio je trener Jagodine.

Dodić je pozvao navijače da dođu u velikom broju i pruže podršku ekipi u nastojanju da se domogne šeste pobede u sezoni.

"Potrebna nam je i pomoć navijača jer nećemo biti kompletni zbog povreda i suspenzija ali sam i pored toga optimista jer znam da moji igrači mogu da dobiju svakog protivnika kada daju svom maksimum, bez obzira na sastav tima" zaključio je Dodić.

Duel Jagodine i Vojvodine na programu je u subotu od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite