Dogovor kuću gradi...

Autor: Miloš Marković
nedelja 09.09.2012.
08:59
Izvor: Sportske.net, Sport

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić predvodiće danas crveno-belu ekspediciju koja ide na sastanak sa predsednikom vlade i ministrom odbrane Aleksandrom Vučićem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U pokušaju da se nađe rešenje u realizaciji finansijskih problema kluba sa “Marakane”, Vladan Lukić i crveno-beli tim koji čine Škundrić, Antić, Mrakić, danas bi trebalo da održe sastanak sa Aleksandrom Vučićem.

“Sport” piše da potpredsednik vlade želi da sazna koji su to najveći problemi koji koče klub na putu ka uspehu.

Kao veliki osvedočeni Zvezdaš, Aleksandar Vučić želi da precizira način na koji bi Zvezdi moglo da se pomogne kako bi se prebrodila finansijska kriza u koju je klub zapao.

Na današnjem sastanku bi trebalo da se preciziraju konkretni koraci koji bi podrazumevali pojačanje Upravnog odbora novim kadrovima i poslovnim ljudima koji žele da ulažu novac u klub, kao i mogućnost dobijanja olakšica od države kada su u pitanju krediti kod banaka.

Iako se spekulisalo da je Vučićev plan smena sadašnjeg rukovodstva Crvene zvezde, tvrdi se, lansirane su zlonamerno.

Aleksandar Vučić nema ništa protiv prvog čoveka kluba koji je finansijske probleme koliko-toliko pokrivao. Lukić je uspeo da sačuva tim, da se odupre pritisku inostranih klubova i na “Marakani” ostavi najbolje fudbalere Zvezde, u ovom trenutku informacije o njegovoj smeni po svaku smenu niti su tačne, niti su moguće jer prevremeni izbori nisu u opticaju.

Povratak Dragana Džajića je uvek aktuelna i predstavlja pravi lajt motiv kada se govori o Crvenoj zvezdi.

Iako je i aktuelna uprava još u januaru otvorila vrata povratku Zvezdine legende, sve je prolongirano. Kako saznaje “Sport”, potpredsednik vlade neće vršiti pritisak i tražiti promene na kormilu kluba.

U svakom slučaju, pred Zvezdinom upravom je “Dan D” i period u kome treba očekivati konkretne poteze i promene, bar kada je poslovanje u pitanju.

Na smene i kadrovske rotacije će se, po svemu sudeći, sačekati.


Ne propustite