Dome, slatki dome... (19.00)

Autor: Miloš Marković
subota 29.09.2012.
16:04
Izvor: Sportske.net

Nakon niza vezanih gostovanja, fudbaleri Crvene zvezde se vraćaju kući, gde će, pre nove serije putovanja, predahnuti na svojoj “Marakani” kada večeras dočekaju ekipu Smedereva.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon Kragujevca, Kule i Niša, Crvena zvezda se konačno vratila kući.

I opet za kratko, pošto već u naredna dva kola gostuje u Ivanjici i Subotici.

“Ne treba zaboraviti da nam slede opet dva gostovanja, pa reprezentativna pauza, tako da ćemo ponovo duži period odsustvovati sa našeg stadiona.”, rekao je strateg Crvene zvezde, Aleksandar Janković.

Takav raspored, ipak, samo povećava motiv da se u kratkom susretu sa svojim vernim navijačima kod kuće, fudbaleri Crvene zvezde napune elanom i nastave seriju pobeda koja je iza njih.

“Imamo veliku želju da ostavimo dobar utisak, da na dosadašnje pobede dodamo još jednu uz, naravno, bolju igru nego što je to bio slučaj u prethodnim utakmicama.”

“Neće biti lako, igramo protiv iskusnog tima, ekipa koja zna kako da dođe do rezultata, međutim, naši ciljevi su jasni – Crvena zvezda uvek ide na pobedu.”, istakao je Janković.

Gostujuća ekipa Smedereva oklopa spremnog stiže u Beograd, sa željom da se nadigrava sa favorizovanim domaćinom.

"Zvezda je svakako favorit protiv nas, oni su glavni konkurenti za titulu u prvenstvu. Moraćemo dobro da se pomučimo i oznojimo kako bismo pružili dostojan otpor tako dobroj ekipi kao što je Zvezda."

"Bitno nam je da odigramo dobro, da formu podignemo na još viši nivo. Ne idemo u Beograd sa belom zastavom, nismo se unapred predali. Imamo svoje ambicije koje ćemo pokušati da realizujemo, ali smo svesni da je pred nama veliki izazov", rekao je trener Smedereva, Aleksandar Janjić.

Utakmica na "Marakani" se igra od 19 sati.


Ne propustite