Dome, slatki dome...

Autor: Boris Jovanović
subota 25.02.2012.
10:21
Izvor: Sportske.net

Partizan danas napustio Antaliju, sledi slobodan vikend pa pripreme za Pazarce. Grant zna tim, ekipa praktično nepromenjena u odnosu na jesen.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Rano jutros crno - beli su napustili Antaliju, preko Istanbula putuju za Beograd.

Pripreme su praktično završene, sledi spuštanje ritma i priprema za prolećni debi protiv Novog Pazara. Srpski šampion ima ogromnu prednost na tabeli, titula je praktično u džepu, a cilj je da se preko najvećeg rivala stigne i do pozicije da se bori za duplu krunu.

Jedino "iskakanje" je bila povreda Marka Šćepovića, koja je uslovila promenu formacije.

Naime, Grant je odmah povukao Babovića na mesto zadnjeg veznog sa Kamarom, i praktično igra sa petoricom vezista.

Jasno je da Partizan profitira iz činjenice da je to najjači deo tima, sastavljen od iskusnih fudbalera koji se poznaju u dušu.

Sam sistem 4 - 2 - 3 - 1 ne može se proglasiti ni ofanzivnim ni defanzivnim, to su uopštavanja, ali je Partizan protiv Dinama držao loptu i upravo pasom stigao do prilika za golove.

To će biti recept za proleće, personalno ništa se nije promenilo, starteri su ostali isti, Lazevski i dalje ima prednost nad Volkovom, Kamara je i pored "glavobolje" standardan, a kada se bude igralo sa dva špica, čini se da će ipak Dijara imati prednost u odnosu na Eduarda, makar se takav utisak stekao poslednjih dana.

Sve u svemu pripreme su podloga za ono što će uslediti, a biće cenjene kroz takmičarski učinak.

Do utakmice sa Novim Pazarom, crno - beli neće igrati prijateljske mečeve.

Ne propustite