Dosta je bilo prevara, to je pravo lice!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.12.2013.
15:20
Izvor: Sportske.net

Mimikrije kojima je šampion Srbije uspevao da progura priču o tome kako i nakon letošnje rasprodaje igrača i debakla u Evropi ima tim za trofeje danas nisu urodile plodom. Crno-beli su preslišani u Subotici i sasvim zasluženo eliminisani iz daljeg toka ta

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije u Subotici je pokazao svoje pravo lice u sezoni 2013/2014!

Izabranici Vuka Rašovića izgledali su kao razbijena vojska, ili bolje rečeno, kao i tokom većeg dela dosadašnjeg toka šampionata uprkos činjenici da se nalaze na liderskoj poziciji na tabeli JSL.

Da se razumemo, ovde nije reč o odnosu Zvezda - Partizan i prepucavanjima na "navijačkoj osnovi", radi se o tome da crno-beli od letos pokazuju ozbiljne znake neozbiljne ekipe a oni koji su zaslepljeni subjektivnošću nikako to ne žele da priznaju.

Prvo poluvreme današnjeg meča u Subotici slika je koja svakok iskrenog navijača Partizana mora da zabrine. Crno-beli su u drugom važnom meču jesenjeg dela sezone igrali bez Saše Ilića a jedan pogled na ono što se zvalo igra Rašovićevog tima bio je dovoljan da se shvati koliko najstariji pojedinac u redovima crno-belih znači ekipi.

Ovoga puta Stojković i Jojić nisu mogli da budu dovoljni Partizanu da bi pobedio i to je istina koja jako boli jer ostatak tima nije delovao kadar da parira Spartaku u prvom delu a kamo li da dođe do golova.

Igrači kojima su kačeni epiteti pojačanja prethodne zime i leta odigrali su ispod svakog nivoa ili, bolje rečeno, ispod nivoa igrača koji zaslužuje da nosi Partizanov dres.

O akviziciji zvanoj Erik Đemba Đemba ne treba trošiti reči, momak jednostavno nije prisutan na terenu i samo onaj ko ga je doveo u Humsku može da ponudi odgovor koja je bila svrha tog transfera, ne računajući mazanje očiju dela navijača koji veruju u 'šarene laže'.

Do kraja jesenjeg dela prvenstva Partizanu ostaje da preživi gostovanje Čukaričkom, ekipi koju mnogi u tekućoj sezoni doživljavaju kao tehnički i taktički najpotkovaniju u Superligi.

Upravo je činjenica da se prvi deo sezone završava narednog vikenda jedino što može da raduje navijače kluba iz Humske.

Kakav god da bude ihod meča na Banovom Brdu Partizan će ostati u trci za titulu a dvomesečna pauza morala bi da posluži čelnicima kluba i stručnom štabu da se dozovu pameti i dok još ima nade sačuvaju sezonu crno-belih.

Promene moraju da budu korenite, počeviši od trenera pa do većeg broja igrača koji ne zaslužuju da nose dres kluba za koji igraju. U suprotnom, Zvezdi su otvorena vrata ka šampionskoj tituli iako i sam ne zna kako da izađe u buli u kojoj se nalazi.

Ne propustite