Dozet: ''Sad više ne mogu da nas osporavaju!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.12.2012.
20:26
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Jedan od najiskusnijih u ekipi Igokee Milan Dozet podseća da su mnogi u dosadašnjem toku sezone pokušavali da minimiziraju rezultate ove ekipe, ali da posle pobede nad Partizanom sve te priče ''padaju u vodu''.

glassrpske.com
glassrpske.com

Povezane vesti

Ekipa Igokee od 11. kolaponovo je usamljena na čelu tabele ABA lige, posle prave lekcijekoju su izabranici Dragana Bajića očitali Partizanu.

Jedan od najzaslužnijih za ubedljiv trijumf nad crno-belima je iiskusni Milan Dozet, koji naglašava da je ključ trijumfa bio usjajnoj odbrani.

''Nismo imali imperativ pobede ni od trenera Bajića ni od Uprave, trebalo je samo da odigramo na nivou na kojem smo do sada igrali, pre svega u odbrani i mislim da je to presudilo.

Mislim da smo imali odličnu timsku odbranu sa neutralisenjem nekog njihovog skoka i uz pomoć sa strane to je rezultiralo velikim brojem oduzetih lopti Partizanu i nekim dosta lakim poenima iz polukontre i kontre.

Nisu se snalazili na našu agresivnu odbranu, a nama je samo dalo vetar u leđa, odnosno tu neku opuštenost iz odbrane mogli smo da prenesemo u fazu napada"
, izjavio je Dozet, a prenosi ''Mondo''.

On je dodao i da više niko neće moći da na bilo koji način potcenjuje kvalitet ove ekipe.

''O Igokei se pričalo o iznenađenju još od početka, prvo su nas osporavali da smo u prvih par kola igrali lakše utakmice iako smo imali prva dva gostovanja Širokom i u Kragujevcu, posle toga su nas osporavali kako smo rano ušli u formu a drugi nisu u formi, sad te priče padaju u vodu'', izjavio je Dozet.

Ne propustite