Dragović koči Ivanova?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.07.2013.
09:22
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Austrije, inače Srbin, odbio da se preseli u Ukrajinu, pa je sada transfer Ivana Ivanova na čekanju. Partizan neće imati strpljenja za Švajcarce.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ivanov bi trebalo da bude zamena za Aleksandra Dragovića koji napušta Bazel. Švajcarci su prihvatili ponudu kijevskog Dinama od 9 miliona evra, ali austrijski reprezentativac je odbio Ukrajinu.

On želi samo Inter, no Italijani ne mogu da prodaju Ranokiju, kako bi završili posao sa Bazelom.

"Novac nije sve u životu"
, rekao je Dragović koji se i dalje nada transferu u Seriju A.

Zbog toga je Ivanov sada na čekanju, ali Partizan nema strpljenja. U Humskoj ne kriju da nerado puštaju Bugarina, sada žele da Bazel već danas potvrdi posao i promoviše novog fudbalera, inače će Ivanov u narednih par dana morati da se vrati za Beograd.

Jasno je, ako Dragović ostane u Bazelu (za njega ovaj klub traži najmanje 8 miliona evra), od dolaska Ivanova nema ništa.

Podsetimo, sjajni štoper nije želeo da igra protiv Širaka, kako ne bi ugrozio svoje šanse da pomogne Bazelu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Švajcarci bi, s obzirom da su u povlašćenom položaju u finalnoj rundi, mogli da igraju sa Crno-belima.

Naravno pre toga Partizan mora da eliminiše Jermene, ali i da prođe Bugare ili Slovake, dok ni Bazel ne čeka lak posao u duelu sa odličnim Makabijem, šampionom Izraela.

Ne propustite