Dragović prihvatio ponudu, Bazel se vraća po Ivanova?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.07.2013.
15:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Bazela je ipak pristao na transfer u redove ukrajinskog Dinama, što naravno ponovo aktuelizuje priču o transferu Ivana Ivanova u redove švajcarskog kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je poručio da ne može da čeka i vratio se u Beograd, Ivanov bi mogao da promeni mišljenje nakon informacije da je Dragović ipak dogovorio prelazak u Ukrajinu.

Aleksandar Dragović, 22-godišnji defanzivac srpskog porekla bio je jedina prepreka u realizaciji transfera Ivana Ivanova u redove Bazela.

Bugarin je po povratku iz Švajcarske poručio da nema vremena da čeka Dragovićev transfer u Ukrajinu, koji danas evropski mediji najavljuju kao završenu priču.

Odlazak na zapad je primarna želja defanzivca Partizana, prepreka više nema i po svojo prilici čelnici Bazela bi mogli da se vrate u Beograd po sjajnog Bugarina, ljubimca navijača crno-belih i jednog od najstandardnijih i najboljih pojedinaca u redovima srpskog šampiona.

Dolazak Obradovića takođe ide u prilog tvrdnji da će Ivanov otići, treba sačekati i videti da li će se isprva neuspeli put u Švajcarsku ipak isplatiti.

Ne propustite