Drulović: "Da obradujemo naše ljude!"

Autor: Miloš Marković
petak 30.05.2014.
11:32
Izvor: Sportske.net

Vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović očekuje dobru utakmicu protiv Paname i pobedu svog tima za narod u američkom gradu Čikagu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srbija nakon Jamajke na megdan u subotu izlazi ekipi Paname.

Znatno ozbiljniji protivnik je garant jednog dobrog meča, kakav očekuje i vršilac dužnosti selektora Ljubinko Drulović, koji očekuje pobedu svog tima za narod u Čikagu koji već pruža veliku podršku Orlovima.

„Očekujem dobru utakmicu protiv Paname, kao i dobru podršku naših ljudi iz Čikaga, koji će nas podržati i na terenu, kao što to čine i u hotelu, dolaze do naših igrača i vidim da je interesovanje jako dobro. Nadam se da ćemo im priuštiti jedno veliko zadovoljstvo, a to je pre svega pobeda.“, rekao je Drulović.

Selektor je jasan, Orlovi će ići na pobedu. Drulovićevi momci su, kako sam kaže, maksimalno motivisani, on je zadovoljan njihovim odnosom prema obavezama, prema radu.

„Uvek je važno da se pobedi utakmica, tako će biti i ovog puta. I na sastanku sam rekao igračima da je potreban maksimalno profesionalan odnos jer ćemo igrati protiv rivala koji ume da kazni bilo kakvo opuštanje. Moram da naglasim, prezadovoljan sam odnosom igrača prema obavezama i njihovoj želji koju pokazuju u radu, tokom 10 dana priprema. Svestan sam da su imali duge, naporne sezone, veliki broj njih odigrao je preko 50 utakmica, ali tokom treninga zaista daju sve od sebe da se umor ne primeti, želja i odnos koji pokazuju su fantastični.“, dodao je on.

Drulović je upozorio na ekipu Paname koja je, u sličnom scenariju kao i Srbija, bez Mondijala ostala u finišu kvalifikacija.

„Panama je ekipa koja gaji evropski mentalitet. U pitanju je jedna ozbiljna reprezentacija koja može da nam napravi problem. Igrači su svesni da moraju da daju maksimum protiv ove ekipe koja je u rangu gde smo i mi sada i koja želi da se predstave protiv nas u najboljem svetlu.“, zaključio je Ljubinko Drulović.

Inače, utakmica protiv Poaname u Čikagu se igra od 19 sati po lokalnom vremenu, na stadionu Tojota Park.

Ne propustite