Drulović: "Imamo kvalitet za EP"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.06.2013.
23:55
Izvor: Sportske.net

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović kazao je da "Orlići" imaju kvalitet za igranje na EP iako su do plasmana na kontinentalni šampionat došli zahvaljujući trijumfu Slovačke nad Švajcarskom u poslednjem kolu kvalifikacija.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije plasirala se na EP u Litvaniji zahvaljujući ubedljivom trijumfu u prvom kolu kvalifikacija i srećnim spletom okolnosti u kojem je Slovačka dobila Švajcarsku rezultatom 2:0.

Selektor "Orlića" Ljubinko Drulović ocenio je da njegove izabranike na današnjem susretu sa Irskom nije hteo gol ali da generalno gledano imaju kvalitet za nastup na EP.

"Znali smo i pre ovog meča da malo šta zavisi od nas. Znali smo na poluvrmenu da Slovaci vode sa 1:0, ali želeli smo od domaće publike da se na ovom turniru oprostimo pobedom. Bili smo i mi mnogo konkretniji u nastavku meča, ali nas nije hteo gol. Slovačka nas je obradovala trijumfom, a ja sam srećan što idemo na Prvenstvo Evrope, jer ovaj tim ima kvalitet za tako veliko takmičenje" konstatovao je Drulović.

Srbija će se tako od 20. jula takmičiti u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Litvaniji a imena rivala saznaće nakon žreba koji je zakazan za 14. jun.

Ne propustite