Drulović: "Možemo do pozitivnog rezultata"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 05.06.2014.
11:42
Izvor: Sportske.net

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije veruje u pozitivan ishod duela protiv Brazila.

Beta/AP Photo/Paul Beaty
Beta/AP Photo/Paul Beaty

Povezane vesti

Srbija kao krunu američke turneje u subotu od 21 sat igra meč protiv selekcije Brazila, domaćina predstojećeg Svetskog prvenstva, koje kroz samo sedam dana počinje upravo u ovoj zemlji.

Duel sa Srbijom Kariokama služi kao generalna proba za otvaranje Mondijala i meč sa Hrvatskom.

Ljubinko drulović ističe da o Brazilu nema potrebe trošiti reči.

"Sjajna ekipa, verovatno glavni kandidat za osvajanje titule svetskog šampiona. Verujem, ipak, i u našu reprezentaciju. Brazil je favorit na papiru, ali ako odigramo disciplinovano, onako kako možemo, mislim da možemo do pozitivnog rezultata.
", rekao je Drulović uzdajući se u dosadašnji rad sa Orlovima.

"Trud, rad i ozbiljnost koju su momci pokazali od prvog dana priprema, daju mi nadu da imamo sa čime da izađemo pred Brazil. Trebaće nam mnogo koncentracije, taktičke discipline. Motiv je ogroman, u to ne treba da se sumnja. Ubeđen sam da će biti to fantastična uvertira za najspektakularniji Mondijal do sada.", dodao je on.

Vršilac dužnosti selektora ističe da Srbija u svakom slučaju nema šta da izgubi, te da je predstojeći meč dobra prilika za afirmaciju.

"Radi se jednoj atraktivnoj utakmici koja može da nam donese mnogo na podizanju reputacije naše zemlje, kao i naših momaka koji igraju u reprezentaciji. Mislim da ćemo se predstaviti u najboljem svetlu, ovo je jedinstvena prilika da pokažemo da zaslužujemo Mondijal i da smo i mogli da se nađemo na završnici Svetskog prvenstva.",
zaključio je Ljubinko Drulović.

Ne propustite