Drulović testira omladince u Portugalu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.04.2013.
18:17
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović saopštio je spisak fudbalera na koje računa za predstojeći prijateljski turnir u Portugalu gde će njegovi izabranici imati pretposlednju proveru pred završnicu kvalifikacija za EP.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ljubinko Drulović povešće omladinsku reprezentaciju Srbije u Portugal gde "Orliće" očekuje pretposlednja provera pred završnicu kvalifikacija za EP u Litvaniji.

Omladinci Srbije će biti gosti zemlje u kojoj se njihov selektor fudbalski afirmisao. Drulovićevi izabranici boraviće u Portugalu od 23. do 27. aprila a u tom periodu odigraće 3 utakmice protiv selekcija Rusije (23. aprila od 18 časova), Gruzije (25. aprila od 18 časova) i Portugala (27. aprila od 17 časova).

Za ovu proveru Drulović je pozvao sledeće fudbalere:

Golmani: Predrag Raјković (Јagodina), Stefan Čupić (OFK Beograd).

Odbrana: Milan Savić (Gent), Aleksandar Filipović (Јagodina), Miloš Veljković (Totenhem), Ivan Karanfilovski (OFK Beograd/Dinamo,Pančevo), Stefan Milošević (Partizan), Uroš Radaković (Bolonja).

Sredina terena: Milan Voјvodić (Spartak Zl.Voda), Sergeј Milinković-Savić (Voјvodina), Luka Stoјanović (Sporting), Aleksandar Јešić (OFK Beograd), Deјan Meleg (Aјaks), Vukan Savićević (Crvena zvezda), Veljko Simić (Bazel), Andriјa Luković (Rad), Nemanja Krstić (Inđiјa).

Napad: Uroš Đurđević (Rad), Ognjen Ožegović (Crvena zvezda), Aleksandar Čavrić (OFK Beograd).

Selektor je istakao da je dobio uverenje od klubova za koje pobrojani fudbaleri nastupaju da će svima biti dozvoljeno da se priključe nacionalnom timu.

Srbiju nakon ovog prijateljskog turnira očekuje još jedna provera protiv Gruzije u maju mesecu a nakon toga sledi i završni turnir kvalifikacija za EP koji se igra u Beogradu i Novom Sadu od 6. do 11. juna.

Tada će Srbija pokušati da se izbori za plasman na EP u Litvaniji protiv Slovačke, Švajcarske i Republike Irske.

Ne propustite