Drulović u ponedeljak "deli karte" za Dablin

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.02.2014.
18:07
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Vršilac dužnosti selektora Srbije u ponedeljak će saopštiti spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeći prijateljski meč koji "Orlovi" igraju u Dablinu protiv Republike Irske.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije saopštio je u petak da će vršilac dužnosti selektora "A" reprezentacije u ponedeljak predstaviti spisak igrača na koje računa za predstojeći prijateljski meč sa Republikom Irskom u Dablinu.

Ljubinko Drulović obratiće se novinarima dan nakon žreba za sastav kvalifikacionih grupa za odlazak na EP u Francuskoj, pa će novinari imati prilike da sa privremenim selektorom polemišu o ishodu žreba.

Zajedno sa Ljubinkom Drulovićem na konferenciji za medije će se pojaviti i savetnik predsednika i Izvršnog odbora za reprezentativne selekcije, nekadašnji selektor SCG, Ilija Petković.

Vršilac dužnosti selektora Srbije nedavno je saopštio da za duel sa Republikom Irskom neće pozivati mlade reprezentativce kao što su Lazar Marković, Miloš Jojić, Filip Đuričić, Matija Nastasić, Andrija Živković i drugi koji će biti na raspolaganju selektoru reprezentacije do 21 godine.

Takođe, nije poznato da li će se na Drulovićevom spisku naći ime Nemanje Gudelja koji je nadvno odbio poziv reprezentacije BiH uz konstataciju da želi da nastupa za "Orlove".

Prijateljski meč Republike Irske i Srbije zakazan je za 5. mart a igra se na stadionu "Aviva" u Dablinu.

Ne propustite