Drulović zaboravio na Vuleta, Lukača i Tošića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.06.2014.
17:35
Izvor: Sportske.net

Trojica srpskih internacionalaca prevalila su do sada više od 27.000 kilometara a sve su prilike da će se sa turneje po Americi vratiti bez odigranog minuta u dresu sa nacionalnim grbom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vršilac selektorske dužnosti u reprezentaciji Srbije Ljubinko Drulović do sada nije pokazao da se dobro snalazi na zadatku koji mu je poveren o čemu svedoči i "previd" u slučaju trojice "turista" koje je poveo na turneju po Americi.

Iako je znao da na Milana Lukača i Miroslava Vulićevića neće moći da računa za duel sa Jamajkom, Drulović je prihvatio da se dovojica pomenutih priključe ekipi pred meč sa Panamom iako je znao da im neće pružiti priliku da debituju za nacionalni tim.

"Šteta za igrače Zvezde i Partizana što nisu ranije došli, jer sam, konkretno, planirao da Vulićević igra protiv Jamajke" izjavio je Drulović po dolasku u Sao Paolo.

Još veća "nepravda" napravljena je u slučaju Duška Tošića jer defanzivac Genčlerbirligija nije odigrao ni minut na prethodna dva susreta.

Sve trojica pobrojanih prevalila su više od 27.000 kilometara i naporno radila na treninzima ali je Drulović na njih izgleda zaboravio.

Vršilac selektorske dužnosti mnoge je iznenadio na taj način ali ne treba odbaciti mogućnost da u duelu sa Brazilom budu viđena još veća iznenađenja jer je na današnjem treningu Drulović uigravao Vulićevića po desnom boku a Duška Tošića na poziciji levog štopera.

Eksperiment ili ozbiljan plan, ostaje nam da proverimo u petak od 21 čas.

Ne propustite