Drulovićevo "jato" na generalci

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2013.
19:13
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinsku reprezentaciju Srbije naredne nedelje očekuje generalna proba pred završetak kvalifikacija za EP a selektor Ljubinko Drulović saopštio je spisak igrača na koje računa za duel sa Gruzijom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Poslednja provera pred odlučujuće mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo u Litvaniji omladinsku reprezentaciju Srbije očekuje 16. maja u Staroj Pazovi.

Tada će se "Orlići" sastati sa vršnjacima iz Gruzije a okupljanje pred taj meč zakazano je za ponedeljak, 13. maj.


Kako su igrači iz inostranih klubova zauzeti obavezama u nacionalnim prvenstvima širom Evrope, Drulović je za duel sa Gruzijom pozvao sledeće igrače.

Golmani: Predrag Rajković (Jagodina), Stefan Čupić (OFK Beograd).

Odbrana: Stefan Milošević (Partizan), Nemanja Jakšić (Crvena zvezda), Aleksandar Filipović (Jagodina), Slobodan Urošević (Rad), Petar Golubović (OFK Beograd).

Sredina terena: Sergej Milinković-Savić (Vojvodina), Milan Vojvodić (Spartak Zl.Voda), Vukan Savićević (Crvena zvezda), Aleksandar Ješić, Saša Zdjelar (OFK Beograd), Veljko Simić (Bazel), Andrija Luković (Rad), Nemanja Maksimović (Crvena zvezda).

Napad: Uroš Đurđević (Rad), Ognjen Ožegović (Crvena zvezda), Aleksandar Čavrić (OFK Beograd).

Nakon meča sa Gruzijom ostaće još 15 dana do početka priprema za završini turnir kvalifikacija za EP čiji će Srbija biti domaćin od 6. do 11. juna.

Protivnici naše selekcije u borbi za plasman na kontinentalni šampionat biće Švajcarska, Republika Irska i Slovačka. Plasman na EP izboriče samo prvoplasirana selekcija a turnir u Litvaniji na programu je od 20. jula do 3. avgusta.

Ne propustite