Duda "dodao gas", stižu Gagić i Kalinić

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.07.2013.
14:03
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Reprezentativci Srbije odrađuju četvrti dan priprema na Kranjskoj Gori a sudeći prema utiscima koji su se mogli čuti tokom prepodnevnog treninga selektor polako "dodaje gas" i tera izabranike da daju svoj maksimum. Popodne stižu Gagić i Kalinić.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se na Kranjskoj Gori gde obavlja glavni deo priprema za nadolazeći Eurobasket u Sloveniji.

Selektor Dušan Ivković ne štedi svoje izabranike o čemu je posvedočio i doskorašnji kapiten Partizana a odnedavno član Valensije Vladmir Lučić.

"I pre dolaska u Kranjsku Goru znali smo da će ovo biti najteži deo priprema za Evropsko prvenstvo. Treninzi su znatno teži i naporniji nego prve nedelje u Beogradu. Pre podne trčimo na obližnjem fudbalskom terenu, dok smo poslepodne u dvorani. Stigle su i prve upale mišića, ali nema odustajanja. Uslovi u Kranjskoj Gori su inače zaista odlični, imamo sve što nam je potrebno za kvalitetan rad, oporavak i odmor" kazao je Lučić.

Reprezentaciji će se danas priključiti Đorđe Gagić i Nikola Kalinić koji su bili članovi Univerzitetske selekcije koja je u Kazanju osvojila bronzanu medalju.

"Trebalo bi da budu već na poslepodnevnom treningu. Nema nas dovoljno, tako da je svaki igrač preko potreban kako bi imali što bolji i kvalitetniji trening. Krajem nedelje u rad bi po specijalnom režimu trebalo da se ukljući i Nemanja Nedović, tako da će nas biti još više na terenu" dodao je Lučić.

Reprezentaciju Srbije nakon priprema na Kranjskoj Gori očekuju četiri kvalitetna turnira na kojima će se uigravati ekipa za početak EP koje startuje 4. septembra u Sloveniji.

Ne propustite