Duda promešao karte, mnogo novih imena!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.06.2013.
12:27
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković saopštio je širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Na njemu se nalaze i imena povređenih igrača ali i mnogih koji bi prvi put mogli da obuku dres seniorske reprezentacij

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Kako je i bilo najavljeno, selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković saopštio je danas spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

Ivković je iznenadio spiskom od 20 imena na kojima se nalaze povređeni Teodosić i Marković ali i neki košarkaši koji su prvi put pozvani u nacionalni tim.

Na njemu se nalaze sledeći igrači: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Bjelica, Nemanja Dangubić, Vladimir Lučić, Vladimir Micov, Novica Veličković, Duško Savanović, Milan Mačvan, Zoran Erceg, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić, Dejan Musli.

Očigledno je da najave o otkazivanju Vladimira Micova, Milana Mačvana, Zorana Ercega i Duška Savanovića nisu bile tačne jer su se sva četvorica našla na širem spisku.

Važno je istaći da su poziv dobili i neki od najboljih pojedinaca domaćih klubova kao što su Raško Katić, Vasilije Micić, Đorđe Gagić, Stefan Birčević, Dejan Musli, Bogdan Bogdanović i Nemanja Dangubić kao i nedavno oporavljeni Novica Veličković.

Među pozvanima nema Milenka Tepića, Marka Kešelja, Ivana Paunića, Uroša Tripkovića.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji igra se od 4. do 22. septembra, a Srbija se nalazi u grupi B zajedno sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Litvanije, Makedonije, Crne Gore i Letonije.

Ne propustite