Duda promovisao ''novi pokret''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.06.2012.
21:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dan posle osvajanja titule šampiona Grčke sa Olimpijakosom, Dušan Ivković priznaje da je svojevremeno sumnjao u opravdanost odluke da dođe u Olimpijakos, ali da je sada sasvim jasno da je napravio jedan od najboljih poteza u karijeri.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Od 1997. godine u Olimpijakosu su čekali na titulu prvaka Grčke, a dolaskom Dušana Ivkovića, u jednoj sezoni su pokorili Evropu i prekinuli dominaciju Obradovićevog Panatinaikosa na domaćoj sceni.

Srpski stručnjak je, naravno, prezadovoljan ostvarenim u minuloj sezoni, kao i svi u klubu njegovim učinkom.

''Na predstavljanju Ivkovića rekli smo da smo doveli najboljeg trenera u Evropi'', podsetio je u trenucima velikog slavlja gazda kluba Jorgos Angelopulos.

A Ivković ne želi sebe da stavlja u prvi plan, već ističe igrače, posebno njihovu mladost, dodajući da je uspeh njegovog tima dokaz da ipak nije sve u novcu.  

''Promovisali smo novi pokret, koji može da bude spas za evropsku košarku - pokret mladosti. Niko nije verovao u nas, ali vreme je bilo naš saveznik. Moram da priznam da nisam bio siguran u ispravnost odluke da dođem u Olimpijakos, ali se na kraju pokazalo da je bila sasvim opravdana'', izjavio je Ivković, a na gazdama kluba je da učine sve da ga zadrže na klupi šampiona Evrope.

Ne propustite