Duda sprema reviziju spiska

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.07.2013.
12:33
Izvor: Sportske.net

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković spreman je da revidira prvobitni spisak reprezentativaca na koje je računao za EP zbog činjenice da će nekoliko igrača otkazati učešće na Eurobasketu.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Sudeći prema svemu što je rečeno od trenutka objavljivanja spiska kandidata za EP u Sloveniji i izjave koju je selektor Srbije Dušan Ivković u utorak dao medijima, u najskorije vreme doći će do revizije prvobitnog plana.

Ivkoviću će poslušnost otkazati nekolicina reprezentativaca koji se žale na povrede a selektor ne krije da sprema zamene.

"U ovom trenutku ništa ne mogu da kažem. Očekuje me serija sastanaka pre nego što donesemo odluku, koja će biti saopštena u sredu ili četvrtak" kazao je Ivković.

Ono što selektor mora da sačeka je izveštaj lekarskog tima reprezentacije Srbije koji će podneti na uvid zdravstveno stanje svakog pozvanog igrača.

Nakon toga sledi razmatranje koji igrači nisu spremni da odgovore na izazove, te pozivanje zamena koje će se pojaviti na početku priprema.

Inače, prvo okupljanje i početak priprema za EP u Sloveniji Ivković je zakazao za ponedeljak osmi jul. Do sada su izostanak sa EP potvrdili Novica Veličković, Vladimir Micov, Duško Savanović i Milan Mačvan.

Ne propustite