Dule: ''Bez straha u Kragujevac!''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.01.2013.
19:27
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener Partizana Duško Vujošević svestan da će njegov tim biti na velikim iskušenjima na ''vrućem'' gostovanju u Kragujevcu, ali i veruje u ''talenat i kvalitet'' svog tima.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Derbi 19. kola ABA lige igra se u ponedeljak od 20:30h u Kragujevcu, gde sve sigurniji Radnički dočekuje ekipu Partizana, koja se sa Crvenom zvezdom bori za drugo mesto na tabeli.

Najavljujući ovaj duel, trener Partizana Duško Vujošević podseća na kvalitet i iskustvo Kragujevčana, kao i njihove velike ambicije ove sezone, ali veruje da uz maksimalno angažovanje crno-beli mogu do pobede.

"Ova utakmica je značajna za oba kluba, a Radnički je opasniji na domaćem terenu nego u gostima. Puna sala stvara pritisak, maksimalna je motivacija tima, pogotovo kad im u goste dolazi Partizan. Oni imaju pun roster, dosta i iskusnih igrača koji su veoma dobri napadači i šuteri za tri poena. 

S druge strane, mi verujemo u svoj talenat, u svoj kvalitet i rad. Idemo sa određenim optimizmom u Kragujevac, bez straha, sa respektom protivnika jer u ovoj ligi nema ni jedne utakmice koja je laka, pa to nije ni utakmica u Kragujevcu'', izjavio je Vujošević, koji jedino što želi da obeća, to je maksimalna borbenost njegovog tima.

Ne propustite